کلید محافظ جان اشنایدر - An Overview
کلید محافظ جان اشنایدر - An Overview
Blog Article
این کلید در انواع مختلف و با مشخصات فنی متنوع تولید میشود تا نیازهای مختلف را برآورده کند.
طراحی مدرن: این سری از کلیدهای محافظ جان اشنایدر الکتریک، با ظاهری زیبا و مدرن، متناسب با تجهیزات الکتریکی جدید طراحی شدهاند.
این کلید جهت استفاده مشترکین تک فاز (خانگی) بهصورت دو پل (فاز+نول) و مشترکین سه فاز (صنعتی) بهصورت چهار پل است.
محافظ جان اشنایدر جریانات نشتی کوچکی که بهوسیله فیوز شناسایی نمیشوند را شناسایی میکند؛ همین جریانهای کم میتوانند در شرایطی باعث بروز برقگرفتگی یا آتشسوزی شوند، اما محافظ جاناشنایدر پس از شناسایی آنها، تنها پس از چند دهم ثانیه مدار را قطع کرده و از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری میکند.
کلید محافظ جان یکی از انواع کلیدهای حفاظتی برقی است که برای حفاظت از تجهیزات و حفاظت از جان اشخاص در سیستم برقی موردنظر قرار میگیرد.
انواع کلید محافظ جان اشنایدر تحت آزمایشهای دقیق قرار میگیرند و با استانداردهای بینالمللی مطابقت دارند. همین مسئله کیفیت و قابلیت اطمینان آن را تضمین میکند.
ریست کلید: بعد از برطرف شدن خطر و رفع مشکل، اپراتور میتواند با استفاده از دستگیره کلید، آن را ریست کند.
اما اساس کار همه آن ها بررسی ورودی و خروجی بیشتر از صفر می باشد. محافظ جان چیست و چه کاربردی دارد؟ و قیمت محافظ جان اشنایدر چقدر است؟ ما تمام این سوالات را در این مقاله پاسخ می دهیم، پس برای کسب اطلاعات بیشتر تا ادامه همراه مان باشید.
این سیم پیچ میتواند که جریان رله مغناطیسی را فراهم کند. در این صورت نه جریانی تولید میشود نه این که رله عملکرد مناسبی خواهد داشت. گفتنی است که اگر بدن انسان با فاز به صورت مستقیم تماسی داشته باشد، جریان نشتی منجر میشود که کلید به سرعت در زمانی مشخص مدار محافظ جان را قطع کند.
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
کلید محافظ جان اشنایدر: کلید محافظ کلید محافظ جان جان اشنایدر یکی از تجهیزات ایمنی مهم در سیستمهای الکتریکی است که از افراد و تجهیزات در برابر خطر برق گرفتگی و آتشسوزی ناشی از نشت جریان محافظت میکند.
محافظت در برابر نوسانات ولتاژ: این کلیدها میتوانند در برابر نوسانات ولتاژ نیز حفاظت کنند.
در دنیای پرمخاطره برق، سرعت عمل در جلوگیری از حوادث نقشی حیاتی ایفا میکند.
زمانی که جریان موجود در مدار بیشتر از حد مجاز باشد رله وارد عمل شده و کلید اصلی را قطع میکند.